2023 - sokadik békamentés Farmoson

2023/02/16. - írta: Németh András

Kedves Érdeklődők!

2023-ban is nagy profiltisztulások következnek be a békamentésünk háza táján.

Elő információ hogy elkészült az új útszakasz, így egy kicsit biztonságosabb lett a világ a békáknak, mert az új szakasz nagyobbik fele alá bekerültek a fix műszakilag tervezett állandó békaalagutak és a hozzájuk kapcsolódó terelők. Sajnos még az új szakasz alá sem került be végig, nemhogy az új úttal nem épített szakaszon, de ez van.

Második információ, hogy 2023-ban sok évnyi átmeneti próbálkozás után a békamentésünk elveszti az ingyenes jellegét. A kerítésépítési akción (március első szombatja, és munka van (és móka és kacagás), béka nincs), illetve a családi napon (április első szombatja, móka és kacagás van, ha nincs aszály vagy fagy akkor talán béka is, munka meg csak a szervezőknek) kívül a békamentést csak térítés ellenében tudjuk biztosítani a nagyközönségnek. 

Igyekszünk mihamarabb előrukkolni a teljesen pontos szolgáltatási listánkkal.

Így valószínűleg ez a poszt a következő napokban sokat fog változni (nem előnyére, hízni fog), a bejelentkezést segítő tájékoztató naptár a tovább gombra bökve megtekinthető (fontos, Önöknek csak megtekinthető).

További információ: nemetha@dinpi.hu drótpostacímen vagy a 30/236 - munkaidőben hívom ezt a számot - 8351-es telefonszámon kérhető Németh Andrástól. 

Ja és a legfontosabb, mivel a klímát megbolondítottuk, a békák állományát összeomlasztottuk, ezért a szolgáltatás megvásárlásával mindössze a békamentés lehetőségét tudjuk garantálni, a békákat nem. 

Csapadékos tavaszi hajnalokat kívánok Önöknek, és magunknak, és a békáknak, a szervezők nevében!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekamentok.blog.hu/api/trackback/id/tr6817612904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása