Újra szép lesz!

2019/03/06. - írta: Németh András

A múlt heti  farmosi nádastűz első sokkja után több pozitív megkeresést kaptunk, melyben magánszemélyek, cégek érdeklődtek, hogyan segíthetnének az elpusztult  Kékbegy tanösvény újjáépítésében. Nagyon örülünk, hogy ennyi embernek szívügye ez a kedves kirándulóhely, és ilyen sokan akarnak segíteni.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósággal és a helyi természetvédelmi szervezetekkel együttműködve kampányt indítunk a pallósor újjáépítésére, melyben minden beérkező összeget a Kékbegy tanösvény felújítására fordítunk. A pénzadományokat egy helyi civil szervezet, a Tápió Természetvédelmi Egyesület számláján gyűjtjük a gyorsabb ügyintézés végett.  Kérjük, az utalás közleményében tüntessék fel a "pallósor" szót. Az adományozók nevét feltüntetjük honlapunkon és az újjáépített tanösvény pallóin. Amennyiben névtelenek szeretnének maradni, kérjük a közleménybe még írják be az "anonim" szót.

Intézmények, cégek és egyéb szervezetek részére adományozási szerződést is ki tudunk állítani, melyet az adólevonásnál is tudnak érvényesíteni. Aki pedig  faanyaggal, vagy egyéb természetbeni támogatással segítene, kérjük keressen minket a 06-30-236-8351-es számon!

Megköszönve a sok pozitív megkeresést:

Németh András, Tápió Természetvédelmi Egyesület

Antalicz Csaba, Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány

Vidra Tamás, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság



Címkék: békamentés
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekamentok.blog.hu/api/trackback/id/tr714672227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása