Bejelentkezés 2020

2020/01/31. - írta: Németh András

Kedves Érdeklődők!

2020-tól változtatunk a békamentés bejelentkezési módszertanán. Nagyobb szerepet kapnak a napi mentésvezetők. És eltérünk attól a szokásunktól hogy úgy jelentkeznek be csoportok hogy még nem ismert a mentést aznap vezető kolléga személye.

A bejelentkezés kizárólag a farmosibekamentok@gmail.com címen lehetséges 2020.02.10. 0:00-tól.

FIGYELEM! A bejelentkezés a csoportoknak lezárult 2020.02.14-én 20:30-kor, ugyanis a foglalható napok elfogytak. Amennyiben lesz üresedés vagy mentésvezetői kapacitás bővülés akkor arról a Farmosi békamentők facebook oldalon fogunk beszámolni. A bejelentést követően aki elsőnek lecsap azé a lehetőség. Köszönjük.

A bejelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, bizonyosan csak azokra a napokra tudunk nyilvános mentést biztosítani amely a naptárban erre a célra meg van jelölve.

Amennyiben Ön ettől eltérő napon szeretne mentésen részt venni arról is írhat a fenti címre, viszont amennyiben nem fogunk megfelelő embert találni úgy a mentést nem tudjuk biztosítani.

A mentés továbbra is ingyenes, viszont ezért mindösszesen kizárólag a mentésen való fizikai részvételt biztosítjuk. Minden egyéb szakmai tudásmegosztás, tanösvény és egyéb látnivaló megtekintés, további programok igénybevétele egyéni elbírálás alá esik.

A mentés a szokott módon és időszakban (reggeli órák, indulás farmosi vasútállomás 311-es úti átjárójától néhány tucat méterre a kerítésnél) (erről tájékozódjon a korábbi blogbejegyzésekben)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekamentok.blog.hu/api/trackback/id/tr5515448056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása